Live in Hoorn heeft de namen bekend gemaakt voor de 10e editie van het festival. Bezoekers kunnen tijdens deze jubileum-editie genieten van maar liefst 5 festivalacts. Tino Martin, Maan en Suzan & Freek staan allemaal 60 minuten op het podium live met hun eigen band, Kris Kross Amsterdam ook 60 minuten en André Hazes is de grote afsluiter met een concert van 75 minuten. Op zaterdag 20 juni 2020 gaat het dus knallen in de megatent op het Pelmolenpad. Wie erbij wil zijn moet wél snel zijn; de voorverkoop start deze zaterdag 25 januari al.

Het is de organisatie opnieuw gelukt om André Hazes te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Nu nog grootser en spectaculairder en een van weinige live optredens in Noord-Holland van deze ras entertainer. Samen met zijn 12-koppige band en vocals op het grote podium zet hij net als vorig jaar een zeer indrukwekkende show neer.

Suzan & Freek staan voor het eerst op Live in Hoorn voor een festivalshow van een uur. Het duo werd afgelopen jaar in rap tempo bekend met de hits “Blauwe Dag” en “Als het avond is” en hun nieuwe nummer “Deze is voor mij” bestormt momenteel de hitlijsten.

Ook Tino Martin & Maan komen beide met voltallige band voor een show van een uur naar Hoorn. Tino Martin staat bekend om zijn vele grote hits en spectaculaire shows. Maan werd in 2019 bekroond als ‘Beste zangeres van het Jaar’ bij de 100% NL Awards. Tenslotte zal Kris Kross Amsterdam de tent op z’n kop zetten met hun opzwepende act waarmee ze iedereen in beweging krijgen. Inmiddels gaan ze de hele wereld over met hun pakkende producties, energieke dj-sets en spectaculaire decors!

Live in Hoorn is een initiatief van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek & Marinus Zoutendijk van hoofdsponsoren Abovo Media & Maxlead Online Marketing en Rob Ursem. Samen met sponsors als Hét Hypotheekbureau, Voegbedrijf Eksteen, Van der Valk Hotel Hoorn, EP: Beerepoot, Van der Laan Zwaag, Sense Keukens, Move Finance, Alsema van Duin juridisch adviseurs & notarissen, VANDERLAANGROEP Accountants & Belastingadviseurs, Rinkel & Smit, Jos Bouwhuis Tuinen, M2 Printing, Hoekstra & van Eck Makelaars, Noordhollands Dagblad, Encis, Loos Cacao, Rabobank, Poeliersbedrijf Van der Laan, Rodi Media, Autobedrijf Peter Ursem, BaanBereik, Welkers, Schadenberg Groep, Boos Bestratingen, Dusseldorp MINI, Mandel Circular Buildings, Hero, Just Look Around, GP Groot, Schutz Fashion, Bouchier, De Greeuw Wognum, TotaalVeilig en Moeijes Internationale Transporten zorgen zij ervoor dat de entreeprijs voor dit prachtige evenement laag gehouden kan worden.

Kaartverkoop start zaterdag
Een ticket kost 38,75 euro (exclusief 3,00 servicekosten). Ze zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via Ticketmaster.nl. De voorverkoop start zaterdag 25 januari om 8:00 uur. Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij Ticketmaster via 0900- 300 1250 (60 cpm) en via de app van Ticketmaster.

Deel dit bericht