De negende editie van Live in Hoorn wordt een zeer speciale: op zaterdag 22 juni zijn er opnieuw maar liefst 2 hoofdacts te bewonderen in de megatent op het Pelmolenpad, BLØF en André Hazes! Wie erbij wil zijn moet wél snel zijn; de voorverkoop start deze zaterdag 26 januari al.

Zaterdag 22 juni: BLØF, André Hazes, Davina Michelle, Snollebollekes en Qmusic het Foute Uur Live
Het is de organisatie gelukt om BLØF te verleiden naar Live in Hoorn te komen. BLØF speelde lange tijd geleden voor het laatst in de regio en hun populariteit is de gigantisch gestegen. BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’,‘Holiday In Spain’ en ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. BLØF heeft een bijzonder succesvol 2018 achter de rug met de nummer-1 hit ‘Zoutelande’, een show in Ziggo Dome en een uitverkochte editie van Concert at SEA.

Davina Michelle is momenteel mega populair en ook zij staat met haar band op het podium in Hoorn. In 2018 was ze te zien in het programma Beste Zangers, met het nummer ‘Duurt te lang’.  Twee dagen na de uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van zo’n beetje alle charts en stond ze stond acht weken op de eerste plek in de Top 40. Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst.

En de feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook de Snollebollekes en Qmusic het Foute Uur Live zullen komen optreden op 22 juni.

Live in Hoorn is een initiatief van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek & Marinus Zoutendijk van hoofdsponsor Abovo Media en Rob Ursem. Samen met sponsors als Hét Hypotheekbureau, Voegbedrijf Eksteen, Van der Valk Hotel Hoorn, EP: Beerepoot, Van der Laan, Sense Keukens, Move Finance, Alsema van Duin juridisch adviseurs & notarissen, VANDERLAANGROEP Accountants & Belastingadviseurs, Rinkel & Smit, Jos Bouwhuis Tuinen, M2 Printing, Hoekstra & van Eck Makelaars, Noordhollands Dagblad, Encis, Loos Cacao, Rabobank, Poeliersbedrijf Van der Laan, Rodi Media, Autobedrijf Peter Ursem, BaanBereik, Welkers, NH Media, Boos Bestratingen, Dusseldorp BMW, De Eekhoorn  Dutch Furniture, Strukton Civiel en KS Verlichting zorgen zij ervoor dat de entreeprijs voor dit prachtige evenement laag gehouden kan worden.

Kaartverkoop start zaterdag 26 januari om 6:00 uur
Een ticket kost 34,75 euro (exclusief 3,00 servicekosten). Ze zijn te bestellen via TicketMaster (website, app of telefonisch). Je ontvangt direct na betaling de e-tickets in je mailbox. Telefonisch bestellen bij TicketMaster kan via 0900- 300 1250 (60 cpm). Ook kun je je (fysieke papieren) kaarten kopen bij de winkels van Primera. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op de website van Primera.

Deel dit bericht