Vrienden, we leven in een bizarre tijd en (bijna) niets is meer wat het was… De Covid-19 pandemie houdt iedereen bezig, zeker de mensen en families die zelf getroffen zijn door dit virus. We wensen hen alle sterkte en goede gezondheid!
 
Als organisatie van Live in Hoorn krijgen we regelmatig de vraag “En nu?”. Ondanks dat veel nog onzeker en onduidelijk is, willen we met dit bericht jullie toch informeren over de mogelijke scenario’s. Er zijn eigenlijk maar 2 opties; 1) LIH gaat 20 juni door of 2) LIH gaat 20 juni niet door en wordt verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021.
 
Iedereen heeft na afgelopen weken echt wel zin heeft in een goed feest, maar in alle eerlijkheid is die kans op 20 juni uitermate klein. We zijn hierbij allereerst afhankelijk van de overheid die besluit of festivals (massabijeenkomsten) überhaupt deze zomer door mogen gaan. Algemeen wordt aangenomen dat de termijn van 1 juni wordt verlengd.
 
Als organisatie zouden we met dit besluit eerlijk gezegd ook vrede hebben, want we willen onze vrijwilligers en onze bezoekers niet aan de gevaren van dit virus blootstellen.
 
De kans dat Live in Hoorn dit jaar doorgaat is dus klein, maar we moeten (ook van de verzekering!) een overheidsbesluit afwachten.
 
Als het niet door mag gaan, dan zullen we een drietal opties aanbieden aan iedereen die in het bezit van een toegangskaart is:
a)– je kunt aangeven je kaart te willen houden en zaterdag 19 juni 2021 alsnog onze gast te zijn. Of we dan 100% dezelfde line-up hebben als nu in 2020 is nu natuurlijk onmogelijk te zeggen. De artiesten moeten ook alles opnieuw plannen. Maar de gesprekken zijn al opgestart en het is wel ons uitgangspunt. Deze optie heeft onze absolute voorkeur en hopelijk die van jullie ook…
b)– je wilt je kaartje doneren (omdat je simpelweg niet weet of je in 2021 kunt). Je schenkt hiermee het aankoopbedrag van je toegangskaarten aan de organisatie. Hiermee doe je ons in deze onverwachte situatie een groot plezier (na optie a).
c)– je wilt je kaartje inleveren en je geld terug ontvangen. In dat geval kun je via een speciale link van Ticketmaster (de verkooporganisatie van onze kaarten) dit kenbaar maken. Je krijgt in dat geval het aankoopbedrag inclusief ticketfee teruggestort.
 
Je doet ons als organisatie het grootste plezier om te kiezen voor optie a en anders optie b. Maar uiteraard alle begrip als je toch voor optie c kiest. Zodra de overheid de richtlijnen na 1 juni bekend heeft gemaakt, zullen we de opties en de link van Ticketmaster op onze site, via Facebook en via onze digitale nieuwsbrief verspreiden. Voor elke optie moet je dan je keuze kenbaar maken.
 
Het zijn onwerkelijke tijden! Ook voor ons als organisatie van Live in Hoorn. Totaal uitverkocht en volop actief met de voorbereidingen voor 20 juni. Maar de gezondheid van onze medewerkers en jullie staat zoals gezegd voorop en daarom informeren we jullie nu al over de mogelijke scenario’s waar jullie straks uit kunnen kiezen. Want niemand kan hier iets aan doen en samen maken we er het beste van!
 
Sterkte allemaal!
Deel dit bericht