VRIENDEN!

Het spijt ons enorm jullie te moeten meedelen dat we Live in Hoorn opnieuw met een jaar moeten uitstellen. Uiteraard had je waarschijnlijk gezien de pandemie dit al zien aankomen, maar nu dan officieel. We verplaatsen de datum nu naar zaterdag 18 juni 2022. Op dezelfde locatie én met grotendeels dezelfde artiesten. Je tickets blijven gewoon geldig, je hoeft daarvoor niets te doen. Zet de nieuwe datum wel in je agenda:-)

Natuurlijk kijken ook wij voorzichtig maar optimistisch naar de versoepelingen. Het ziet er naar uit dat we straks dat akelige virus onder de duim hebben. Het werd de hoogste tijd. We kunnen het oog langzaamaan weer richten op leuke dingen. Helaas komen de versoepelingen voor sommige evenementen net even te laat. Ook voor Live in Hoorn. Maar laten we duimen dat we in 2022 zonder alle maatregelen als vanouds feest kunnen vieren!

Zaterdag 18 juni 2022 dus. Dat wordt de nieuwe datum van Live in Hoorn. Dat wordt de dag om muzikaal weer eens helemaal los te gaan. De line-up op deze avond is voor een deel al bekend: André HazesMaanKriss Kross, en Tino Martin! Allen geven ze met hun band een groots concert en gaat het dak eraf. Alleen Susan & Freek zijn in 2022 niet van de partij en daarvoor maken we later dit jaar de opvolger bekend via social en onze nieuwsbrief.

De kaartjes die je in 2020 of 2021 via Ticketmaster hebt gekocht zijn dus gewoon geldig voor Live in Hoorn in 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen. Wij gaan er alles aan doen om jou een onvergetelijk evenement te bezorgen. Mocht je helaas verhinderd zijn om ons in 2022 te bezoeken dan kun je uiteraard je kaarten inleveren bij TicketMaster en krijg je het betaalde bedrag teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. De ingeleverde kaarten gaan daarna weer opnieuw in de verkoop.

Blijf gezond en we zien elkaar volgend jaar!

Namens de organisatie van Live in Hoorn,

Rob Ursem, Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk

Deel dit bericht