Aan de tiende editie van Live in Hoorn wordt een dag toegevoegd: op vrijdag 17 juni gaan diverse legendarische artiesten het mega podium op het Pelmolenpad veroveren. De indeling van het terrein is erop aangepast, zo is er dit jaar ook een enorm buitenplein met sta-tafels en ruim 500 zitplaatsen op het terras.

De Dolly Dots gaan deze bijzondere avond afsluiten met een spetterende Live-Act van 90 minuten met band, show en entertainment. Dat wordt genieten van de ontelbare hits die zij scoorden binnen en buiten Europa, zoals hun debuutsingle ‘Tell it all about Boys’, ‘Hela-di-ladi-lo’, ‘Do wah diddy diddy’, ‘She’s a liar’ en ‘Radio’. Hun grootste hit in Nederland was ‘Love Me Just A Little Bit More’, die nummer 1 in de hitparade haalde. In 2022 staan de Dolly Dots slechts 2x op een festival en Hoorn is één van die plekken.

Ook Drukwerk zal in Hoorn een geweldige Live Show neer gaan zetten. Harry Slinger en zijn band gaan drie kwartier lang al hun hits ten gehore brengen. ‘Je Loog Tegen Mij’ zul je dus zeker horen vrijdag 17 juni, net zoals ‘Wat Dom’, ‘Schijn Een Lichtje Op Mij’ en ‘Marianneke’. Drukwerk staat garant voor een heerlijk feest, lekker meezingen en volop gezelligheid!

De avond wordt compleet gemaakt door nog meer iconische artiesten van weleer. Op de muziek van de Nederpop All* Stars Band, komen Henk Westbroek (Het Goede Doel) – Nol Havens (VOF De Kunst) – Erik Mesie (Toontje Lager) en Loïs Lane hun grootste hits zingen.

De locatie is het Pelmolenpad in het centrum van Hoorn. Op deze plek vindt ten opzichte van eerdere jaren een flinke metamorfose plaats. Zo is de tent een stuk groter geworden, er is dit jaar een Food-Court en er is een enorm buitenterras met sta-tafels en ruim 500 zitplaatsen. Dat wordt dus genieten met vrienden van een lekkere zomeravond, hapjes, drankjes en de grootste hits uit de jaren ’80!

Kaartverkoop
Een ticket kost 29,75 euro exclusief servicekosten. Ze zijn te bestellen via www.fridaynightlive.nl, via   www.liveinhoorn.nl of via www.ticketmaster.nl.

Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Friday Night Live is te vinden op www.fridaynightlive.nl.

Deel dit bericht