Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, Frenna en Jonna Fraser op vrijdag 21 juni bij Live in Hoorn!
Aan de negende editie van Live in Hoorn wordt een dag toegevoegd: op vrijdag 21 juni zijn er 4 topacts te bewonderen in de megatent op het Pelmolenpad.

Lil’ Kleine zal deze avond afsluiten met een spetterende festival act van 60 minuten met live band, dansers, show en entertainment.

In 2015 brak de artiest door met de grote hit ‘Drank & Drugs‘, in samenwerking met Ronnie Flex. In november 2017 sleepte hij de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht. ‘Slechts een begin’ zoals hij zelf na afloop zou zeggen. Die woorden maakt hij waar, daar de Lil Kleine-trein in 2018 lekker doordendert met vele shows en als jurylid van The Voice Of Holland. Naast alle shows, media-optredens en studiosessies heeft Lil’ Kleine op social media meer dan 2.000.000 volgers. Dit maakt hem één van de (zo niet dé) grootste social influencers van de Benelux. In oktober 2018 bereikte hij de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 met Verleden tijd (met rapper Frenna), een bewerking van Onderweg van Abel uit 2000.

Alex van der Zouwen, alias Kraantje Pappie, stond afgelopen jaar met maar liefst vier nummers in de Top 40, waaronder ‘Lil Craney’ en ‘Liefde in de lucht’. Op de buhne van Live in Hoorn komen alle top nummers langs tijdens zijn live show van maar liefst 60 minuten! Kraantje Pappie transformeert glansrijk elk optreden in een kolkende zee van feest en extase.

De avond wordt compleet gemaakt door Frenna en Jonna Fraser.

Kaartverkoop
Een ticket kost 34,75 euro exclusief servicekosten. Ze zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via ticketmaster.nl. Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij TicketMaster via 0900- 300 1250 (60 cpm), via de app van Ticketmaster en bij alle winkels van Primera.

Deel dit bericht