Nederland gaat langzaam al meer van het slot en daarmee wordt de kans dat Live in Hoorn komende zomer doorgaat een stuk groter. Gelukkig ook maar, want in 2020 én 2021 mochten we vanwege de pandemie helaas niet doorgaan… terwijl alle kaarten voor de editie van zaterdag 20 juni 2020 binnen 3 uur uitverkocht waren! Opvallend is dat er slechts weinig kaarten teruggekomen zijn na de verplichte annulering van deze avond. De kaarten die wij teruggekregen hebben, zijn vanaf nu in de verkoop.

Zet daarom nu ZATERDAG 18 JUNI 2022 in je agenda! Dan gaat (hopelijk) de 10e Live in Hoorn gehouden worden en dat met een (gewijzigde) top line-up! Want vanaf 15:30 uur ziet het programma er als volgt uit:

KRIS KROSS AMSTERDAM – De Afsluiter, de Headliner, Groter dan ooit en ze maken de Cirkel rond! Gaan 60 minuten lang knallen en hebben hits met alle andere artiesten die deze avond op ons podium verschijnen. deze show gaat zorgen voor een totale energie explosie in Hoorn!

SNELLE en de Lieve Jongens Band – Nieuwe show, nog beter, spectaculairder & langer – 60 minuten concert Live met band!

MAAN Is voor het eerst aan het toeren met een ware “Festivalshow”. 60 minuten concert Live met band!

TINO MARTIN – De sensatie van dit moment die alles uitverkoopt waar hij staat – 60 minuten concert Live met Band!

ANTOON – De meest geboekte artiest van dit moment, nu al diverse tophits en er komt nog veel meer aan!

DIGGY DEX – Vaste gast bij de Vrienden van Amstel Live, een echte festival-act en ook een uur lang met eigen band.

Kortom… wederom een waanzinnig programma met de grootste namen van dit moment, eigenlijk hebben we bij ons 10-jarig jubileum gewoon 6 hoofdacts!

Tickets
Live in Hoorn zal op het Pelmolenpad te Hoorn gehouden gaan worden en vanaf nu zijn de resterende kaarten (a 38,75 excl. servicekosten) verkrijgbaar via www.liveinhoorn.nl of via Ticketmaster (hun app, website of telefonisch via 0900- 300 1250 (60 cpm)).

Corona maatregelen

Dit jaar treffen speciale maatregelen vanwege het virus. Ten eerste is onze tent 65% groter qua m2 dan de tent van voorgaande edities. Dat terwijl er in totaal niet meer bezoekers op het terrein zullen zijn. De tent die we dit jaar gaan opbouwen heeft de afmeting van een voetbalveld. Een enorme tent en deze overdekt het hele Pelmolenpad. Waanzinnig dus!! Vanwege deze grotere tent wordt het buitenterras verplaatst. Op een zonnige plek naast de tent wordt een zeer groot terras gerealiseerd voorzien van sta- en zitplekken. Op dit terras zijn veel aanbieders van eten en drinken aanwezig. Al deze ingrepen leveren totaal het dubbele aantal m2 op. Met hetzelfde aantal bezoekers, geeft dat uiteindelijk dus veel meer bewegingsvrijheid waardoor we op veiligere afstand van elkaar Live in Hoorn kunnen beleven. Uiteraard bepaalt de overheid de maatregelen rondom Corona en als er nieuwe voorschriften gaan gelden, dan volgen wij deze als organisatie strikt op. We kunnen nu dan ook niet de vraag beantwoorden of een QR-code en/of testbewijs nodig zal zijn, maar we houden iedereen de komende periode goed op de hoogte.

Geld terug

Als door de Corona maatregelen ook in 2022 geen Live in Hoorn georganiseerd mag worden, dan krijg je zonder voorbehoud de mogelijkheid om a) je kaart te behouden en voor de editie van 2023 te gebruiken of b) je geld terug te ontvangen (inclusief ticketfee) van de kaarten die je wilt annuleren. Het zijn immers onzekere tijden, maar hierdoor loop je geen onnodige risico’s.

We hebben enorm veel zin in een grootse editie van Live in Hoorn. Tot zaterdag 18 juni! Alle informatie over Live in Hoorn vind je op www.liveinhoorn.nl.

Deel dit bericht