Kris Kross Amsterdam, BLØF, Flemming, Maan, Rondé, Claude en Yves Berendse komen naar Live in Hoorn!

Live in Hoorn heeft de namen bekend gemaakt voor de 11e editie van het festival. Bezoekers kunnen tijdens deze laatste editie op het Pelmolenpad in Hoorn-Centrum genieten van maar liefst 7 artiesten waarvan 5 festivalacts.

Op deze Final Edition ziet de line-up er zo uit:

  • KRIS KROSS AMSTERDAM – Net als vorig jaar De Afsluiter die de zaal weer helemaal gek gaat maken met hun explosieve 60 minuten durende show!
  • BLØF – Topkwaliteit van Nederlandse bodem – 60 minuten concert Live met band!
  • RONDÉ – De sensatie van dit moment met tophits als “Love Myself” en “Hard to say Goodbye” – 60 minuten concert Live met Band!
  • MAAN – Na haar geweldige show vorig jaar op ons podium mag MAAN deze laatste editie niet ontbreken.  60 minuten concert Live met band!
  • FLEMMING – Is voor het eerst aan het toeren met een ware “Festivalshow”. 45 minuten concert Live met band!
  • YVES BERENDSE – Doet het al jaren goed in Hoorn en omstreken, nu voor het eerst bij Live in Hoorn. 30 minuten concert!
  • CLAUDE – Talent uit de regio (Enkhuizen). Scoort momenteel een monsterhit met LADADA en verschijnt komende zomer op vele festivals. 30 minuten concert!

Ons terrein gaat zaterdag 15 juli om 14:00 uur open en het eerste grote concert van MAAN start al om 15:30 uur, voorafgegaan door de Guilty Pleasure Entree Party die om 14:30 uur start. En zo gaan we door tot en met 00:45 uur.

Het festivalterrein is dit jaar net zo ruim en uitgebreid als vorig jaar. Een megagrote tent, een groot horecaplein met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken, veel zitmogelijkheden en heel veel gratis toiletten. Alle ingrediënten om een er een mooie feestelijke dag van te maken.

Laatste editie

De organisatie wil graag nog jaren door, maar het festivalterrein wordt getransformeerd tot grote woonwijk met ruim 600 woningen. Binnen Hoorn zijn geen soortgelijke locaties beschikbaar dus daarom dit jaar de allerlaatste kans om ouderwets te genieten van Live in Hoorn met alle grote sterren van Nederland!

Kaartverkoop start zaterdag
Zaterdag 18 februari start de reguliere kaartverkoop om 8:30 uur. Een ticket kost € 49,75 exclusief ticketfee en tickets zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via Ticketmaster.nl. Meer informatie over de acts, de tijden van de shows en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op www.liveinhoorn.nl.

Deel dit bericht